Overzicht NMBF-leden

Het Nationaal Multi-belanghebbenden Forum e-Procurement (NMBF) heeft een open toelatingsbeleid. Bedrijven, overheden, overheidsdiensten en koepel- en brancheorganisaties geven via het NMBF gezamenlijk vorm aan het beleid voor e-factureren en e-procurement in Nederland en de Europese Unie (EU). Het ledenregister van het NMBF is openbaar.

Basware

Dankzij 's werelds grootste open businessnetwerk en open technologisch ecosysteem is Basware in staat een unieke visible commerce-oplossing te leveren. Deze biedt klanten volledige transparantie in hun financiële-, producten- en dienstenflows.

eConnect

eConnect maakt e-factureren en e-procurement bereikbaar voor iedere organisatie, ongeacht de grootte of de branche.

Exact Business Software

Exact is een aanbieder van financiële- en bedrijfssoftware voor kleine en middelgrote bedrijven.

Flowcanto

Flowcanto is een consultancybedrijf gespecialiseerd in oplossingen voor gestructureerde communicatie (EDI en XML), informatie-logistics, e-factureren, e-procurement en administratieve workflows.

GBNED

GBNED is een zelfstandig onderzoeksbureau op het gebied van administratieve softwarepakketten en onderwerpen die daarmee te maken hebben. GBNED brengt publicaties uit en beheert een aantal websites met onderzoek en informatie.

Headon

Headon helpt bedrijven en organisaties in de logistiek, zorg en financiële sector met business development en innovatie.

KPN

KPN is een toonaangevende leverancier van telecommunicatie en IT en marktleider in Nederland.

Logius

Logius is de centrale dienstverlener van en voor de digitale overheid. Logius werkt - met oog voor burgers en bedrijven - aan digitale dienstverlening door publieke organisaties.

Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK)

Het ministerie van BZK ontwikkelt namens de Rijksoverheid beleid en kaders voor e-factureren en e-procurement in Nederland.

Moneybird

Moneybird levert een compleet online boekhoudpakket voor freelancers en mkb-bedrijven.

Nederlandse Peppolautoriteit

De Nederlandse Peppolautoriteit (NPa) is toezichthouder op de veiligheid, betrouwbaarheid en interoperabiliteit van het Peppol-afsprakenstelsel. De NPa geeft daarnaast technische en functionele ondersteuning aan Peppol-serviceproviders.

Peter Potgieser

Als Senior Consultant Business Innovation & Standardisation is Peter Potgieser actief op het gebied van e-business-innovatie en standaardisatie. Zijn focuspunten daarbij zijn e-factureren en e-procurement.

Provincie Zeeland

Het provinciebestuur zet in op economische ontwikkeling, groei en innovatie van de provincie Zeeland.

Ricoh Nederland BV

Ricoh biedt een ruim aanbod aan oplossingen om bedrijfsprocessen te stroomlijnen met het oog op grotere efficiëntie en productiviteit.

SRA

SRA is een netwerkorganisaties van 370 zelfstandige accountantskantoren in Nederland. SRA versterkt de bedrijfsvoering van de aangesloten kantoren met praktische en strategische ondersteuning.

Standaardisatieplatform e-factureren (STPE)

Het STPE stimuleert en ondersteunt de implementatie en het gebruikt van de Europese norm voor e-factureren EN 16931-1 ('kernfactuur') in Nederland.

Storecove

Storecove biedt nationaal en internationaal opererende bedrijven en producenten van ERP-pakketten een gemakkelijke en betaalbare oplossing om e-facturen te verzenden en te ontvangen.

TIE Kinetix

TIE Kinetix levert software-oplossingen aan bedrijven, (semi-)overheidsinstanties en hun zakenpartners om supply chain-processen te vereenvoudigen door volledig elektronische uitwisseling van zakelijke documenten.

Tradeinterop

Tradeinterop helpt bedrijven, overheidsorganisaties en softwareleveranciers met oplossingen op het gebied van e-facturatie, e-procurement en het onboarden van leveranciers.

TriFinance

TriFinance is een internationale netwerkorganisatie gespecialiseerd in finance consultancy, waarbij de professionele groei van mensen vooropstaat.